ŞEHİTLERİMİZ İÇİN HATİM İNDİRDİK

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıldönümü vesilesiyle okulumuzda aziz şehitlerimiz için Hatim programı düzenlendi. Gönüllü öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştiren program kapsamında başta Çanakkale şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhuna toplamda 4 hatim okunmuştur.

Cüzlerin dağıtımını ve takibini üstlenen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimize teşekkür ediyor Kur’an sevdalısı nesiller yetiştirme yolunda kendilerine muvaffakiyetler diliyoruz. Geçmişini unutmayan, geleceğini Kur’an’la şekillendirme çabasında olan ve kendilerine verilen cüzleri en güzel şekilde tilavet eden mübarek öğrencilerimizi de ayrı ayrı tebrik ediyoruz. Rabbim onlardan ve onları yetiştiren anne-baba ve hocalarımızdan razı olsun. Aziz şehitlerimizin şuhları şad olsun, kabirleri nur dolsun, mekânları cennet olsun.

19.03.2024 148