İtalya ile Mystery Food E-Twinning Etkinliğimiz

İtalya ile Mystery Food E-Twinning Etkinliğimiz

20.03.2021 437

 

İngilizce öğretmeni Ayşe GİRGİN ÇATAN ve Fen Bilimleri öğretmeni İnci ATABEY gerekli hazırlıkları tamamlayarak öğretmen ve öğrencilerin iş birliği içinde yürüttüğü bir projeye imza attı. Öğrenciler İtalya ile ders işlerken kendi ülkelerini tanıtıp aynı zamanda farklı bir kültürü tanıma şansına sahip oldu. Ayrıca öğrencilerimiz İtalyanca çalışıp ders başında kendilerini İtalyanca tanıtarak İtalyan öğrencilere güzel bir sürprize yer verdiler.

20-03-2021  20-03-2021 
 20-03-2021  20-03-2021

 

E twinning projemizin logosunu belirleme aşamasında iki ülkenin de öğretmenleri öğrencilerini canva ya da benzeri web 2.0 araçları ile projemize uygun logo tasarlamaları konusunda bilgilendirildi.Öğrenciler tasarlamış oldukları logoları öğretmenlerine iletti. Sonrasında öğretmenleri anket oluşturdu. Proje için en uygun logo tasarımını öğrenci ,öğretmen ve veli oylarıyla google doc questionnaire web 2.0 dan faydalanarak belirledik.

Sonrasında block poster web 2.0 aracından faydalanarak posteri parçalara ayırıp iki ülkenin öğrencilerine kendilerine has yeniden tasarlamaları konusunda yönlendirdik. Öğrenciler projemizin logosunun yapboz parçalarını canva web2.0 ile yeniden tasarlayıp öğretmenlerine gönderdiler. Böylece elde ettiğimiz ortak ürünü youtube da unlisted olarak yayınladık ve okul sayfamızda haber yaparak veli öğretmen ve öğrencilerimizi haberdar ettik.